Publicatiebeleid

- De website hoeft niet elke gestelde vraag te beantwoorden en te publiceren.

- De gebruiker kan geen copyright claimen in geval van publicatie van de vraag die hij stelt. In het lidmaatschapssysteem heeft hij ermee ingestemd om alle auteursrechten met betrekking tot zijn vraag aan de website te geven.

- Het copyright van ander geschreven materiaal dat naar de site wordt gestuurd, wordt geacht te zijn overgedragen aan de site, met behoud van de

namen van de auteurs.

- Ook de publicatie van ander schriftelijk materiaal dat naar de website wordt gestuurd, vindt plaats met goedkeuring van de redactiegroep van de website.

Anders kunnen de auteurs geen rechten claimen als ze niet worden gepubliceerd.

- Onze website is niet verantwoordelijk voor het delen van de bronnen op de website dat als storend zou kunnen ervaren worden door middel van het

gebruik van de ‘deel met uw vriend’ knoppen.

- Als lid van onze website aanvaardt onze website geen verantwoordelijkheid voor het ongemak van de e-mails die worden verzonden naar degenen die de nieuwsbrief willen ontvangen. Door een persoonlijk lidmaatschap aan te gaan, wordt hij geacht alle voorwaarden te hebben aanvaard.

- De website houdt uw gegevens vertrouwelijk door geavanceerde beveiligingsmaatregelen te nemen. Hierin slaat het de programma's op uw computer op die cookies worden genoemd. De website accepteert geen verantwoordelijkheid voor beveiligingsinbreuken veroorzaakt door cookies.

- Degenen die de bronnen op de website gebruiken zonder toestemming te vragen en zonder de auteursrechten te beschermen, worden geacht de wettelijke initiatieven die we zullen nemen rechtstreeks te hebben aanvaard.

Read 15 times
GERELATEERDE VRAGEN