Auteursrechten

Alle auteursrechten van het merk 'islamgeloof' en het logo behoren toe aan ons met goedkeuring van het Turkse Octrooi Instituut. Het schriftelijk, audiovisueel of eender ander gebruik van dit merk is wettelijk een misdrijf.

De auteursrechten van alle geschreven, audio- en visuele bronnen die op de website zijn gepubliceerd behoren toe aan: 1. De auteur, 2. De website. In het geval dat bronnen worden gebruikt zonder toestemming van deze verantwoordelijke personen, wordt de auteursrechtwetgeving geschonden en worden we ertoe gedwongen juridische stappen te ondernemen.

Het kan geen kwaad om een link te geven naar de inhoud op de site vanaf de originele artikelen of om de gekopieerde inhoud in geschreven of mondelinge vorm in verschillende media te publiceren zonder commerciële doeleinden, met behoud van de auteursrechten (namen van auteur en bron).

Onze website is niet verantwoordelijk voor de problemen en fouten die kunnen optreden in de inhoud van de media-organen die de naam van onze site gebruiken zonder onze toestemming. Wij zijn enkel verantwoordelijk voor de teksten die oponze website worden gepubliceerd.

Read 12 times
GERELATEERDE VRAGEN